Vapaaehtoiseksi

Varsinais-Suomen Vammais- ja Pitkäaikaissairausjärjestöt VAPI:ry:llä on tarjota myös erilaisia vapaaehtoistehtäviä niistä kiinnostuneille. Vapaaehtoisena pääset seuraamaan läheltä järjestön toimintaa ja omalla työpanoksellasi mahdollistamaan erilaisten tapahtumien ja toimintojen jatkuvuuden. Tervetuloa joukkoomme!

Kaikki vapaaehtoiset perehdytetään tehtäväänsä. Työpanoksesi voi olla joko kertaluontoista tai voit halutessasi sitoutua pidemmäksikin aikaa. Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoispesti!

Laita viestiä osoitteeseen info(a)happyhouseturku.fi. Laita viestin otsikoksi ”Vapaehtoiseksi” ja kerro viestissä hieman itsestäsi ja millainen työ sinua kiinnostaisi, niin olemme sinuun yhteydessä.

Tässä muutamia esimerkkejä siitä, millaisia vapaaehtoistehtäviä meillä on tarjota:

Ryhmänohjaaja/Ryhmäkummi

Ryhmäkummi tarjoaa omista taidoistaan ja kiinnostuksen kohteista kumpuavaa osaamistaan Happy Housen päiväaikaisen toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen avuksi.

Ryhmäkummina voit ohjata joko itsenäisesti erilaisia ryhmiä Happy Housessa tai toimia toiminnanohjaajan apulaisena. Toiminta voi olla jatkuvaa esim. kerran viikossa kokoontuvien ryhmien ohjaamista tai kertaluontoisten työpajojen/tietoiskujen pitämistä.  Voit esimerkiksi ohjata erilaisia musiikki-, liikunta tai kädentaitotuokioita omista kiinnostuksen kohteista riippuen.

Ryhmien ohjaamiseen, suunnitteluun ja toteuttamiseen saa tarvittaessa apua ja tukea Happy Housen toiminnanohjaajalta.

Tapahtuma-avustaja

VAPI:ry järjestää ympäri vuoden erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia, joissa apukädet ovat tarpeen. Tapahtuma-avustajana voit omien resurssiesi mukaan olla avustamassa kahvinkeitossa, tuolien järjestämisessä, koristelussa ym.

Sijaisrekisteri

Aina silloin tällöin Happy Housessa kaivataan ohjaajan apulaista, jotta saamme pidettyä ovet auki, vaikka vakiohenkilökunta olisi kotona sängynpohjalla flunssan kourissa. Sijaisrekisteriin liittymällä saatat saada työtarjouksen lyhyelläkin varoitusajalla ja apusi on kultaakin kalliimpaa!

Happy Housen lähettiläs

Happy Housen lähettiläänä autat lisäämään kohtaamispaikka Happy Housen tunnettavuutta omien lähtökohtiesi mukaan.

Yksinkertaisimmillaan Lähettiläänä toimiminen voi tarkoittaa Happy Housen mainosmateriaalien levittämistä eri toimipisteisiin Varsinais-Suomen alueella.

Lähettiläät voivat kiertää VAPI:n henkilökunnan kanssa erilaisissa toimipisteissä kertomassa Happy Housesta ja sen toiminnasta sekä osallistua oman mielenkiinnon mukaan erilaisiin esittelytilaisuuksiin yhdessä Happy Housen henkilökunnan kanssa ja tuoda samalla esille talon toimintaa.