Ryhmät

Ryhmä- ja kurssiselosteet:

Kulttuuriteema tulee näkymään Happy Housen ohjelmistossa koko vuoden 2019 ajan.

Apuri tavattavissa Apuri tarjoaa vajaakuntoisille työikäisille palveluneuvontaa ja ohjausta. Palveluneuvojana Riitta Henriksson Lounatuulet yhteisötalosta.

ATC- korttipiiri kerran kuussa Marja Nevalaisen johdolla. Kokoontumiset ovat teemallisia ja jokainen tekee aiheen mukaiset kortit etukäteen.

Bullet journaling on vihkoon tehty päiväkirjan ja kalenterin taiteellinen yhdistelmä. Ryhmä kokoontuu 1 kert/kk. Ota mukaan oma vihko ja halutessasi omia kyniä.

Kuulolähipalvelu Opastusta kuulokojeen sekä kuulon apuvälineiden käytössä. Maksutonta. Yhteistyössä Turun Kuuloyhdistyksen kanssa

Käsityöpiiri tiistaisin klo 10-12. Piiriin voi jokainen tulla tekemään omia käsitöitään.

Liikuntaneuvontaa ajanvarauksella asiakas varaa itselleen henkilökohtaisen neuvonta-ajan, jolloin keskitytään hänen nykytilansa kartoittamiseen ja jatkon suunnittelemiseen. Lisätiedot: Johanna Friman, johanna.friman@turku.fi, p. 050 554 6222. Lisätietoja: http://www.turku.fi/kulttuuri-ja-liikunta/liikunta/harrastamaan/liikuntaneuvonta

Taideryhmä kokoontuu parittomilla viikoilla tiistaina klo 11-13.30. Kysele vapaita paikkoja!

Talokokouksessa pääset vaikuttamaan Happy Housen toimintaan. Tällä kertaa aiheena on unelmieni kohtaamispaikka.

Tanja tavattavissa Tanja Rantapere on vammaistyön diakoni ja tavattavissa n. tunnin ajan. Lisätiedot: tanja.rantapere@evl.fi, p.040-341 7244

TULE-mittaus ja tietoisku Mittauksiin ei tarvitse ilmoittautua etukäteen vaan paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä. Mittaukset tekee TULE-tietokeskus.

Tuolijumppa ja kuntoutusryhmä. Ovet avataan klo 8.30. Kausimaksu 28€, kertamaksu 3€. Ryhmää ohjaa Terhi Patrikainen.

Vaikuttajien aamukahvitreffit. Kerran kuussa yhdistyksen vieraaksi saapuu joku vaikuttaja juomaan kahvia ja keskustelemaan hänen alaansa kuuluvista ajankohtaisista kysymyksistä.

Vire-Lavis on jumppaa lavatanssimusiikin tahtiin istuen tai tuolista tukea pitäen. Ei ennakkoilmoittautumista. Kertamaksu 5e, alennusryhmäläisiltä 2,5e./krt.

Lisätietoja Happy Housesta.

Yleistä kursseista/ryhmistä
– Kaikista kursseista/ryhmistä peritään täysihintainen maksu, mikäli kurssilainen ei peruuta osallistumistaan viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Peruuttaessasi kurssia sähköpostilla, tulee peruutus voimaan vasta, kun olet saanut peruutuksesta vahvistusviestin. (Maksun suuruus määräytyy viestin lähettämispäivämäärän mukaan.)

– Kurssimaksun suuruudesta voidaan neuvotella, jos kurssilainen peruuttaa osallistumisen viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen, mutta ennen ensimmäistä kurssipäivää. Peruuttaessasi kurssia sähköpostilla, tulee peruutus voimaan vasta, kun olet saanut peruutuksesta vahvistusviestin. (Maksun suuruus määräytyy viestin lähettämispäivämäärän mukaan.)

– Mikäli kurssia ei peruuteta lainkaan, se peruutetaan kurssipäivänä tai kurssilainen lopettaa kurssin kesken, on kurssilainen velvollinen maksamaan koko kurssihinnan. Esimerkiksi kokkikursseilla materiaalit hankitaan yleensä jo edellisenä päivänä ja kurssien ohjaajien palkkiot voivat koostua kurssimaksuista.

– Kurssimaksu maksetaan joko laskulla (esim. tuolijumppa) tai käteisellä kurssin alkaessa. Käteisellä maksettaessa on mahdollista saada kuitti.

– Kurssit pidetään Happy Housessa (Ursininkatu 11, Turku), mikäli ei toisin mainita.

– Kursseilla saattaa olla joitakin vaatimuksia, vaikka varsinaisia etukäteistaitoja ei olisikaan. Esim. ATK-kurssit vaativat luku- ja kirjoitustaitoa ja kokkikursseilla pitää osata lukea reseptit ja ymmärtää niiden sisältö sekä valmistaa ruokaa ohjeiden mukaan. Lisäksi Kokkikursseilla pitää pystyä osallistumaan keskusteluun puhutulla suomen kielellä.

– Happy Housen retkillä, kursseilla, ohjelmassa ja toiminnassa jokainen on omalla vastuullaan, maksaa omat kulunsa ja huolehtii itselleen tarvittavat avustajat ja apuvälineet. Happy House pidättää oikeuden muutoksiin.